Brunnby Myrtorpet 344

Brunnby Myrtorpet 344

Slutpris

3 790 000 kr


Knivsta

Brunnby Myrtorpet 344


Slutpris
3 790 000 kr

Knivsta

Välskött enplansvilla i pendlarvänligt och naturnära läge!

Välkommen till denna fina enplansvilla belägen i en naturnära och lantlig miljö men samtidigt med ett bra pendlarläge mot både Stockholm och Uppsala. Huset är placerat på en tomt med privat läge mot skogsparti och här njuter man av enskildheten men har samtidigt några grannar längs vägen för känslan av trygghet och gemenskap.

Planlösningen fördelar sig på en ljus rymlig hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob med speglar, ett stort kök med luckor i björk där matplatsen är placerad i vackert burspråk och ett vardagsrum med plats för större soffgrupp och med utgång till altanen på baksidan. Bostaden disponerar också fyra bra sovrum i varierande storlek varav ett av dessa idag används som en härlig walk in closet. In till tvättstugan finns en groventré och där finns också en mindre WC och klädkammare. I det större badrummet finns både badkar och dusch.

På tomten hittar man flertalet uteplatser varav en större altan med inglasat uterum och strax utanför rummet finns en badtunna som kan nyttjas året om. Man hittar också ett mindre fristående altandäck med vindskydd vid framsidan av huset. På fastigheten finns dessutom ett generöst tilltaget garage.

För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor, Valloxen med badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
42 380 kr/år
Tomtarea
1 840 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Brunnby Myrtorpet såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Brunnby Myrtorpet.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.