Finnhagsvägen 1

Finnhagsvägen 1

Slutpris

4 100 000 kr


Alsike/Knivsta— Knivsta

Finnhagsvägen 1


Slutpris
4 100 000 kr

Alsike/Knivsta— Knivsta

Trädgårdsidyll med 1,5-plans villa full av charm!

Välkommen till ett hem för dig som förstår och uppskattar charmen med en större grönskande trädgård där du kan få utlopp för dina gröna fingrar! Omsluten av en högre häck skapas här en trädgårdsidyll där allt ifrån det äldre paret till den nyblivna familjen kan trivas.

På fastigheten finns en huvudbyggnad med ett modernt och välutrustat kök i kombination med charmen från äldre vedspis, ett rymligt helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torkskåp. Ett vardagsrum/matrum med vackert ljusinsläpp från burspråk och välbehållen kakelugn. Härifrån når ni bostadens altan. I anslutning till vardagsrummet finns en utbyggnad med större fönsterpartier som kan användas på flera sätt beroende på behov. På det övre planet finner ni två väl tilltagna sovrum samt ett allrum med utgång till balkong. Allrummet kan göras om till ytterligare sovrum om behov finns.

På tomten finns även ett gästhus med sovloft, mindre köksdel, helkaklat badrum med duschkabin, WC och handfat. Perfekt för er som vill ha möjlighet att bjuda över vänner och familj, eller kanske har äldre barn som uppskattar att ha sitt egna hem. I anslutning till gästhuset finns en carport. Vidare finner ni på fastigheten en jordkällare samt större förrådsbyggnad.

Alsike är ett geografiskt välplacerat område för dig som enkelt vill kunna ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt område med närheten till naturen. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som gärna lämnar bilen hemma finns det busshållplats endast några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flertalet skolor, förskolor, pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop öppnade nyligen sin butik som är belägen ca 1 km från bostaden. Precis intill Coop planerar även gymmet Puls & Träning öppna inom kort.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
39 279 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på finnhagsvägen såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på finnhagsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.