Grindstugevägen 2 / Husby-Långhundra / Knivsta

Idylliskt belägen 1,5-plansvilla med generös tomt!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
53 957 kr/år
Totalareal
2 844 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på grindstugevägen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på grindstugevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Husby-Långhundra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 1,5-plansvilla idylliskt belägen i lugnt och avskilt läge! Förutom ett fåtal grannar omges denna bostad av större åkermarker och skog, vilket skapar en fridfull och lugn känsla.

Den generösa tomten om drygt 2800 m² rymmer förutom bostadshuset ett väl tilltaget dubbelgarage med fjärrstyrd garageport, två trädäck belägna i sydligt respektive sydvästligt läge, större gräsytor samt plats för rabatter och odlingslådor. Med andra ord en tomt där hela familjen kan trivas!

Bostadens två plan erbjuder ett rymligt och välutrustat kök med plats för större matgrupp invid fönster, ett vardagsrum med generösa sociala ytor som naturligt delas av tack vare den vackra täljstenskaminen till en matsalsdel och en del med plats för soffgrupp. Via vardagsrummet tar ni er ut på det större trädäcket som med sitt privata och sydliga läge vetter mot bostadens baksida. Precis runt hörnet i sydvästligt läge finner ni ytterligare ett trädäck där dagens sista solstrålar kan avnjutas. Bostaden erbjuder fyra sovrum, där ett är beläget på entréplan och de övriga tre på övre plan. I anslutning till det största sovrummet finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Det är även från detta sovrum ni når den möblerbara balkongen i sydligt läge. På det övre planet finner ni vidare ett badrum med gott ljusinsläpp från takfönster, här finns både duschkabin och badkar. Gästtoalett finns på entréplan och i anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga som även kan användas som groventré. Hallen, badrummet och gästtoaletten är utrustade med golvvärme.

Inte långt från bostaden finner ni Långhundra Skola (F-6), en landsbygdsskola med ca 100 elever. Med bil når du på 12 minuter E4:ans norr- och södergående påfart. För dig som reser med buss finns busshållplats drygt 10 minuters promenad från bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration