Svanvägen 14

Svanvägen 14

Slutpris

5 820 000 kr


Knivsta

Svanvägen 14


Slutpris
5 820 000 kr

Knivsta

Välskött villa i ett av Knivstas lugnaste och äldsta områden

Välkommen till denna trevliga villa som är belägen i ett av Knivstas lugnaste och äldsta områden och med endast ca 400 meter till det populära Särsta badet! Här erbjuds ett yteffektivt och välskött boende med en inbjudande trädgårdstomt där hela familjen kan trivas!

Innanför entrén möts ni av en ljus rymlig hall där det finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och ställa av dig skorna. Hallen leder vidare in till bostadens matplats som ligger intill det u-formade klassiska ekköket. Tack vare att matplatsen och köket flätas samman i en öppen planlösning görs det möjligt att ha trevliga tillställningar och middagar här. Vid vackert väder och sköna sommarkvällar så kan måltider även avnjutas på det fantastiska trädäcket som nås från köket. Vardagsrummet, med sitt vackra parkettgolv och den centrala öppna spisen är också det en bra gemensam plats att avnjuta långa kvällar tillsammans. Från vardagsrummet når ni den ombonade inglasade altanen, här kan ni avnjuta allt från luncher till sena kvällar med familj och vänner även fast mörkret faller på eller om regnet hänger i luften. Bostaden erbjuder ett större sovrum med plats för dubbelsäng och två lite mindre rum som kan användas som sovrum eller kontor. Utöver allt detta finns också två stilrena badrum med dusch, ett i entréplan och ett i källarplan.

I källarplanet hittar ni ett sällskapsrum där man kan vara tillsammans med vänner eller varför inte använda rummet för en rogivande meditation eller yogastund? Har ni övernattande gäster så finns även här möjlighet till gästrum. Tvättstugan med sina stora ytor har allt man kan önska sig, bra upphängningsmöjligheter, arbetsbänk samt bra förvaring. Hobbyrummet kommer den händige, liten som stor att älska att vara i.

På den uppväxta och välplanerade tomten med sina fina gräsytor finns gott om plats för lek. För dig som älskar att odla så finns ett växthus att tillbringa din lediga tid i.

Här erbjuds ett bra pendlarläge då man endast bor ett stenkast från centrum samt Knivsta station. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor, badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

På grund av den rådande situationen med coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
49 300 kr/år
Tomtarea
1 191 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Svanvägen såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Svanvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.