Trunstavägen 5

Trunstavägen 5

Slutpris

1 550 000 kr


Knivsta

Trunstavägen 5


Slutpris
1 550 000 kr

Knivsta

Hög standard med stor balkong

Välkommen till denna trevliga bostad med stor balkong i bästa tänkbara solläge med fridfulla vyer över trädtopparna. Här kan du njuta av eftermiddagssol hela vägen fram tills solen går ned i horisonten. Här får du dessutom njuta av bostadens tilltalande läge med närhet till både Centrum och ett perfekt pendlarläge. Bostaden har en öppen planlösning tillsammans med en generös takhöjd om hela 2,7 m samt ett stilfullt kök från Marbodal. Här kan du dessutom åtnjuta en låg avgift.

Det finns ett kallförråd anvisat till lägenheten och är praktiskt beläget i anslutningen till entrén.

Exemplariskt läge i Knivsta för den som behöver ett bra pendlarläge med närhet till både Knivsta tågstation och Centrum. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor, badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

På grund av den rådande situationen med coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 438 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.