Boställsvägen 18

Boställsvägen 18

Slutpris

1 795 000 kr


Knutby— Uppsala

Boställsvägen 18


Slutpris
1 795 000 kr

Knutby— Uppsala

Extraordinär villa med vacker trädgård

Välkommen till Boställsvägen 18 och detta boende utöver det vanliga!

Denna friliggande 1,5-plansvilla har en härlig tomt som omges av planterad syrénhäck som ramar in och skyddar mot insyn. Huset ger en hemtrevlig känsla med karaktäristiska inredningsval! Entréplanet erbjuder sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum, där familj och vänner kan träffas för härliga middagar tillsammans. På entréplanet ligger också det största sovrummet med plats för dubbelsäng och rikligt med klädförvaring i skjutdörrsgarderober. På övervåningen finns ytterligare fyra sovrum, samtliga av god storlek. På entréplanet finns ett duschrum med exklusivt porslinshandfat och betsat vitrinskåp. Badrummet på övre plan är ljust med ljusinsläpp från fönster och är utrustat med badkar. Vidare finns förvaringsutrymmen vid groventrén och tvättstugan. På fastigheten finns ett garage med plats för en bil och en bil utanför på uppfarten.

I den lummiga trädgården med både altan och uteplats kan hela familjen trivas! För den trädgårdsintresserade finns ett växthus som förlänger odlingssäsongen. Här växer också rabarber, rosor, lavendel och flera andra växter.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område i en omgivning med härliga grönytor. Intill fastigheten finner ni en lekparken och en mindre fotbollsplan. Knutby skola ( med årskurserna F-6) ligger endast några få minuters promenad bort. På gångavstånd når du också livsmedelsbutik, förskola och restaurang. I närheten finner ni vidare ett eljusspår som prepareras för skidåkning vintertid och lämpar sig utmärkt för promenader under övriga året.

På grund av den rådande situationen med coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
44 083 kr/år
Tomtarea
539 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Boställsvägen såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Boställsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.