Råstensby Fågelsången 4

Råstensby Fågelsången 4


Almunge— Knutby— Uppsala

Råstensby Fågelsången 4Almunge— Knutby— Uppsala

Enplansvilla på naturskön tomt

Välkommen till ert framtida hem – en trevlig enplansvilla på naturskön tomt om cirka 2100 kvm fridfullt belägen ca 10 minuter från Almunge! Här kan ni bo lugnt och ostört med endast ett fåtal grannar och naturen runt husknuten. Huset har ett nyrenoverat badrum (-23) och är utrustat med en luftvärmepump och braskamin vilket ger er en god komfort.

Bostadens hjärta utgörs av den öppna planlösningen där kök och vardagsrum förenas och skapar en social plats i bostaden. Njut av varma stunder framför braskaminen, perfekt för mysiga familjemöten eller avkopplande kvällar. De tre sovrummen ger tillräckligt med utrymme för familjen och möjligen ett hemmakontor för den som söker en lugn arbetsmiljö. Det nyrenoverade badrummet är inrett med en rymlig dusch och en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet.

På tomten finns även ett förråd, här kan ni förverkliga det perfekta tonårsrummet, gäststugan eller använda det som ett extra förråd.

Här bor ni i vacker natur med rikt djurliv, fina promenadstigar och sjörika omgivningar. I Almunge som nås på ca 10 minuter med bil finns mataffärer, restauranger, vårdcentral, apotek, skola (F-9) och sporthall. I närheten finns även populär golfbana och flertalet omtyckta badplatser, däribland Södersjön. Till centrala Knutby är det ca 10 km och där hittar ni ICA, förskola, skola (åk F-6) och restaurang. I Knutby finns gott om möjlighet till idrottande tack vare Knutby IF som bedriver fotboll, gymnastik, badminton och längdskidåkning.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
43 088 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Råstensby Fågelsången såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Råstensby Fågelsången.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad