Länna Bruksgata 18 / Länna / Uppsala

Nybyggd 3:a i två plan med skyddad uteplats!

Slutpris
1 930 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 413 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Länna Bruksgata såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på Länna Bruksgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu möjlighet att förvärva en helt nybyggd 3:a i Länna i ett hus uppfört under 2020 i närheten till vackra Lötsjön. Bo bekvämt med egen ingång, möjlighet till uteplats, två badrum och med möjlighet att göra om allrummet på övervåningen till ett 3:e sovrum om så önskas. Det nya huset är byggt i en äldre stil med putsad fasad och spröjsade fönster som ger karaktär och för tankarna tillbaka i tiden.

Bostaden har en mycket välkomnande ljus hall med naturlig plats för antingen garderober eller annan förvaring för ytterkläder och skor. I köket, som är modernt inrett i vitt och ljusgrått, är all utrustning i rostfritt och här finns också utgången till uteplatsen som kan bli väldigt fin och inbjudande! Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket och här finns gott om plats för favoritsoffan och även matbordet. Kök och vardagsrum ihop blir en stor social yta där det är lätt att ha vänner och familj på besök! På entréplan finns också en av lägenhetens två badrum som är helkaklat med dusch. Från hallen når man via den vitmålade trappan övervåningen som idag har ett stort allrum, ett sovrum, en klädkammare samt det andra helkaklade badrummet där det även är förberett för tvättmaskin för att göra det lite enklare i vardagen.

I närheten av bostaden ligger Länna förskola och Länna skola (F-3) samt bensinstation med minilivs. För den sportintresserade finns goda idrottsmöjligheter med bl.a. motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala, från grannorten Almunge trafikerar t.ex. bussar till Arlanda.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Almunge

Almunge ligger belägen knappt 30 km från Uppsala, i östra delen av Uppsala kommun. I och omkring Almunge finns det både permanentbostäder samt fritidsfastigheter för de som vill njuta av den lugna idyllen.

Kommunikation

Bra pendlarläge med bil och in till Uppsala kommer du på cirka 30 minuter, likväl som resan till Arlanda som även den tar cirka 30 minuter. Goda kollektivtrafikförbindelser till Uppsala finns i form av UL:s Regionsbuss 809 som trafikerar Almungevägen (Länsväg 282) med täta turer. Under sommarhalvåret går Lennakatten, ett gammaldags tåg med ånglok, som åker från Uppsala, genom Almunge, mot Faringe och tillbaka. Tåget går en gång i veckan och ger området en härlig, gammaldags känsla, perfekt för utflykter!

Fritid och friluftsliv

Almunge är omringat av grönska! Här är det perfekt att ta långa skogspromenader, ridturer eller varför inte en simtur på sommaren. I Almunge med omnejd finns det även ett flertal badplatser för varma sommardagar, bland annat Södersjöbadet och Lännabadet. För den som gillar att spela golf finns en 18-hålsbana inom kort avstånd från Almunge.

Service

I Almunge finns det bland annat ett café, inredningsbutik, värdshus och en mataffär. Strax öster om Almunge finns det ytterligare en mataffär, Almunge sporthall samt bilmekaniker och tandläkare.

Skola och barnomsorg

Strax öster om Almunge finner du Almunge Kyrkby där Almunge skola ligger belägen. Den har klasser från F till ÅK 9. En förskola finns även i Almunge.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.