Alvägen 13

Alvägen 13

Slutpris

3 175 000 kr


Örbyhus— Tierp

Alvägen 13


Slutpris
3 175 000 kr

Örbyhus— Tierp

Fantastisk enplansvilla med carport och soldränkt altan!

Varmt välkomna till denna fantastiska enplansvilla med rejäla fönsterpartier och en takhöjd på ca 5 meter upp till nock! Villan erbjuder bland annat tre stycken rymliga sovrum, två stycken badrum med både dusch och spabad, soldränkt altan samt carport med uttag för elbil!

Vid uppfarten visar huset upp sig från sin mest diskreta och privata sida. Det är först när man går igenom klinkergolvet i hallen som man märker att detta hus verkligen sticker ut. Väl framme vid köksdelen får man en skymt av takbjälkarna och de rejäla fönsterpartierna i vardagsrummet som går från golvet hela vägen upp till taket där nockhöjden som högst är ca 5 meter! Huset erbjuder genomgående och stilrena materialval så som parkettgolv, helkaklade badrum och marockanskt kakel över bänkskivan i trä. Altanen (ca 55 m²) är belägen i bästa söderläge där soltimmarna är många! I detta hem slipper ni även synliga radiatorer då hela planet är utrustat med golvvärme!

Master bedroom rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och här finns gott om förvaringsmöjligheter via en rymlig klädkammare. Utöver detta erbjuder huset två sovrum till i bra storlekar med plats för säng, sängbord, förvaring och lek!

Separat tvättstuga, utrustad med både tvättmaskin och torktumlare!

På Alvägen 13 bor ni ca 500 m från centrum och Upptåget som tar er till Tierp på ca 20 min. Upptåget tar er till både Gävle och Uppsala på under halvtimmen. Som boende här omges ni av vackra naturområden, fina promenadstråk och vackra omgivningar. I närområdet finns även en idrottsplats med motionsspår, träningsmöjligheter och elljusspår.

Huset besiktigas 28/9, därefter kommer material att skickas ut inför visningen. Driftskostnader och energideklaration annonseras ut under veckan. Fiber är beställt men inte indraget.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea/biarea
130/15 kvm
Driftkostnad
33 728 kr/år
Tomtarea
1 207 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Alvägen såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Örbyhus samt även på Alvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.