Ekgatan 12

Ekgatan 12

Slutpris

1 380 000 kr


Öregrund— Östhammar

Ekgatan 12


Slutpris
1 380 000 kr

Öregrund— Östhammar

Bostadsrättsradhus med gavelläge samt stor altan!

Välkommen till detta bostadsrättsradhus med bästa gavelläge! Denna bostad erbjuder två stycken uteplatser, en på framsidan invid entrén samt en stor altan på baksidan. Altanen är belägen i sydöstligt läge och rymmer plats för möblering både i form av matgrupp samt loungegrupp. För att skapa sig en uppfattning om altanens fantastiska läge bör den upplevas på plats! Detta är en bostad i genomgående gott skick där majoriteten av rummen går i ljusa toner.

Planlösning fördelar sig på två plan. På entréplan finner du en välkomnade hall med förvaringsmöjlighet i from av klädkammare, ett ljust och väl tilltaget kök med plats för större matgrupp invid fönstret som vettar mot uteplatsen på bostadens framsida. I anslutning till köket finner även du en praktisk tvättstuga. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum, det är även härifrån du når bostadens altan. På nedre plan finner du även ett ljust helkaklat badrum utrustat med dusch. På det övre planet erbjuds ytterligare ett badrum och här med badkar. Vidare finner du tre stycken sovrum varav ett med rymlig klädkammare.

Som boende på Ekgatan 12 och föreningen Öregrundseken bor du i ett lugnt och fridfullt område! Endast några minuters promenad från bostaden når du Öregrunds centrum där du finner båthamn, restauranger, caféer, samt övriga bekvämligheter så som affär, apotek, vårdcentral, lokaltrafik. I närområdet finns både Öregrunds skola (F-6) samt förskolan Skutan som du når på endast 10 minuters promenad.


Boarea
108 kvm
Avgift
4 390 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ekgatan såldes av oss 2019-01-20. Se alla våra försäljningar i Öregrund samt även på Ekgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.