Alörsgatan 2, Lgh A1301 / Klackskär / Östhammar / Nyproduktion

Två balkonger varav en hörnbalkong samt möjlighet att välja braskamin som tillval.

Kappseglaren Hus 1
Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 554 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alörsgatan 2, Lgh A1301 såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klackskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljer vi nu fjärde etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. Med fantastiskt fint sjöläge i direkt anslutning till Östhammars stadskärna växer området Klackskär fram.
Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården. Inflyttning vintern 2019-2020.

Denna väldisponerad gavel 3:a har två balkonger och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum avdelat med en bardisk. Från vardagsrummet når man den södervända balkongen med fin sjöutsikt och hörnbalkongen nås via utgång från köket med fin kvällsol. Två sovrum varav master bedroom har ingång till rymlig klädkammare med skjutbara väggar samt garderobslösning med skjutbara garderobsdörrar. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Kappseglaren hus 1 har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Som blivande boende i brf Kappseglaren har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet.

För er som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ditt nya drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.