Terrilörsgatan 6, lgh A1503 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Ett av husets finaste lägen högst upp med sol och vatten i blickfånget!

Brf Saltvinden Hus A, Terrilörsgatan 6
Boarea
82 kvm
Avgift
4 649 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på Terrilörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Invid inloppet till Östhammarsfjärden står tredje etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär snart inflyttningsklar. Ett modernt och bekvämt boende med hiss och förråd i huset. Mycket trevligt planerad gavellägenhet med fantastisk balkong i söderläge från vardagsrummet samt ytterligare en balkong från köket. Stora fönsterpartier mot söder ger ett härligt ljusinsläpp. För den som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Lägenheterna säljs med fasta priser. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och helkaklade badrum. Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration