Abbotvägen 30

Abbotvägen 30

Slutpris

5 000 000 kr


Skokloster— Håbo

Abbotvägen 30


Slutpris
5 000 000 kr

Skokloster— Håbo

Exklusivt enplanshus med sjöglimt

I natursköna Skokloster finner du detta påkostade hus i mycket gott skick från 2005. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan men ändå erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av spännande vinklar, stora fönster, fina snickerier, burspråk, flera sällskapsytor och vackra parkettgolv.
Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge med plats för flera soffgrupper, utgång till altan och en täljstenskamin som både ger bra med extravärme och en mysfaktor åt rummet, stort kök med matplatsen i burspråket gör att man lockas till matlagning och bjudningar, fyra sovrum, två helkaklade badrum varav ett i direkt anslutning till "master bedroom" och ett med bastu, praktisk tvättstuga med igång till garage. Man har delvis trädgårdstomt och delvis naturtomt med berg i dagen vilket ger en spännande miljö kring huset. Stor altan där man kan njuta av både sol och skugga.
I direkt anslutning till huset finns ett dubbelgarage med golvvärme och klinkerplattor (inköpta motorer till portarna ej installerade) vilket gör att man vintertid kan gå torrskodd ut och in ur bilen. Stor uppfart med rum för flera bilar och ett isolerat förråd/kontor.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola, förskola. I samfälligheten finns det en gemensam pool och barnpool samt så finns det en badstrand med brygga och lekplats bara några minuters gångpromenad ifrån huset. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda.
Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
156/40 kvm
Driftkostnad
44 800 kr/år
Tomtarea
1 264 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-13

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Abbotvägen såldes av oss 2021-09-13. Se alla våra försäljningar i Skokloster samt även på Abbotvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.