Myrvägen 13 / Skyttorp / UPPSALA

Gavellägenhet med balkong åt söder

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
67,7 kvm
Avgift
4 628 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Myrvägen såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Myrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skyttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skyttorp och denna stora 2,5:a högst upp i huset på andra våningen med balkong i söderläge. Här får ni en genomgående ljus lägenhet på gaveln med fönster åt tre väderstreck. Den välplanerade lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett mindre sovrum, stort kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till balkong i söderläge samt helkaklat badrum med tvättmaskin och WC.

Här bor ni i Brf Dovhjorten 2, en förening med fyra byggnader uppförda 1991 med 16 lägenheter. Det finns en carport med sex p-platser. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga, innergårdar, soprum och cykelförråd. I månadsavgiften, 4 628 kr, ingår värme, vatten, kabel-TV grundutbud, p-plats med elstolpe samt ett förråd.

På Myrvägen 13 bor ni med lugnt läge intill skogsparti och utan förbipasserande trafik. Här finns goda pendlingsmöjligheter via upptåget ca 700 m från lägenheten samt med bil via riksväg 290 till Uppsala på ca 20 minuter. I Skyttorp finns Skyttorp skola, F-5.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration