Ingeborgsby 21

Ingeborgsby 21

Slutpris

1 200 000 kr


Almunge— Knutby— Uppsala

Ingeborgsby 21


Slutpris
1 200 000 kr

Almunge— Knutby— Uppsala

Charmig 1,5-plansvilla med stor veranda och dubbla braskaminer!

Välkommen till denna charmig 1.5-plansvilla med privat och avskilt läge. Bostaden kan antingen nyttjas som åretruntboende eller fritidsbostad. Från Uppsala tar det cirka 40 minuter och från Stockholm knappa timmen att ta sig hit vilket gör det lättillgängligt. Fastigheten består av en stor tomt med generös gräsyta med flera fruktträd och vinbärsbuskar, en huvudbyggnad, gästhus och en förrådsbyggnad för trädgårdens alla redskap.

Från huvudbyggnadens veranda kliver ni in i husets utbyggnad som ger utrymme till en större hall med god plats för avhängning av ytterkläder och andra tillhörigheter. Här finner ni husets ena braskamin som värmer vid kyliga dagar. Hallen leder er sedan vidare in i vardagsrummet där husets andra braskamin är installerad och som utgör en central del av rummet och mysig att tända under de kallare dagarna på året. Här finns plats för det sociala och ni kan med fördel möblera med en större soffgrupp. Från vardagsrummet når ni i en delvis öppen planlösning husets kök som byggts i en U-vinkel och som med sin serveringsöppning intill matplatsen gör middagar med familj och vänner extra trevlig. I köket finns äldre skåpinredning välbevarad. På entréplan finns ett sovrum samt ett stort allrum på ovanvåningen med ljusinsläpp från två håll. Ett av två badrum är beläget i huvudbyggnaden, här finns dusch samt WC.

Gästhuset fördelar sig på entré/tvättstuga som sedan leder vidare till ett allrum och ett sovrum med våningssäng. I gästhuset finns även en bastu.

Här bor ni i vacker natur med rikt djurliv, fina promenadstigar och sjörika omgivningar där närmaste sjö nås inom några kilometer. Till centrala Knutby är det ca 10 km och där hittar ni ICA, förskola, skola (åk F-6) och restaurang. I Knutby finns gott om möjlighet till idrottande tack vare Knutby IF som bedriver fotboll, gymnastik, badminton och längdskidåkning. Busslinje 648Y nås på nära håll från bostaden och tar dig in till Rimbo för ett byte till buss 677 som går vidare till Uppsala busscentral. Till Uppsala är det 39 km, Arlanda 45 km och Stockholm 85 km.

Fastigheten säljs med en s.k. friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
39 736 kr/år
Tomtarea
3 588 kvm
Rum
4 rum
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ingeborgsby såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Ingeborgsby.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.