Astrakanvägen 15

Astrakanvägen 15

Slutpris

5 970 000 kr


Storvreta— Uppsala

Astrakanvägen 15


Slutpris
5 970 000 kr

Storvreta— Uppsala

Kedjehus med stort poolområde i omtyckta Storvreta!

Längtar ni efter att kunna ha en hemester med familj och vänner där ni kan umgås vid ett stort härligt poolområde och njuta hela sommaren? Här har ni nu möjlighet att bli ägare till ett mycket fint kedjehus i centrala Storvreta där ni även har närhet till service, kommunikationer och ett rikt idrotts- och friluftsliv!

Huset i 1,5 plan har genomgående mycket fina ytskikt och här har man under senare år lagt mycket tid på att förbättra och renovera till det skick det är idag. Entréplanet erbjuder er en familjevänlig hall med praktiskt klinkergolv och gott om förvaring. Köket har vita klassiska skåpluckor, generöst om bänkyta/förvaring och har dessutom inretts med en inbjudande köksö där det finns plats för fyra sittande. Köksdelen där ön är placerad ligger i en social öppen planlösning mot det utbyggda vardagsrummet där både sittgrupp, matsalsmöbel och den mysiga familjesoffan ryms. Här inne stoltserar den vackra täljstenskaminen i ett av hörnen och skänker er en härlig värme och stämning under de kallare årstiderna. När sommaren kommer låter ni istället de helglasade pardörrarna stå öppna och njuter vid poolen och på altanen som har många platser att umgås vid efter era behov. På entrévåningen finns även två av de fyra sovrummen, en tvättstuga samt ett helkaklat badrum med bubbelbadkar - perfekt plats för återhämtning!

Från den inre hallen tar ni sedan trappen upp och möts av ett ljust allrum med öppet i nock med synliga bjälkar med snyggt infällda spotlights. Här kanske barnen får ha sin egen våning eller om ni har behov av en arbetsplats skulle det passa minst lika bra. Här återfinns även de två sista sovrummen och ytterligare ett renoverat helkaklat badrum, detta med dusch och spotlights i taket.

Bostaden ligger centralt i Storvreta med gångavstånd till all service du kan tänka dig. Här finns skolor, dagis, bibliotek, mataffärer, frisör, gym, vårdcentral, apotek och tandläkare. För den aktiva familjen finns gott om grönområden, pulkabackar samt lekplatser skyddade från trafik. Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många strövområden och vandringsleder, här finns ett aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid. Området erbjuder goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne. Optimalt pendlingsläge både mot Stockholm och Gävle.

Välkommen att boka er visning!


Boarea/biarea
171/34 kvm
Driftkostnad
59 520 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Rum
5,5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Astrakanvägen såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Astrakanvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.