Snömolnsvägen 20 (Hus 33)

Snömolnsvägen 20 (Hus 33)

Slutpris

2 595 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Snömolnsvägen 20 (Hus 33)


Slutpris
2 595 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Familjevänligt område på återvändsgata!

Välkommen till populära och barnvänliga Fullerö Hage och ett välplanerat radhus med smakfulla materialval samt vattenburen golvvärme på hela entréplan. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med stora framtidsplaner! I närområdet planeras ytterligare förskolor men även grundskola, idrottsanläggning samt ett handelsområde. Från Fullerö Hage tar ni er snabbt till Storvreta och för den som pendlar kommer man snabbt och enkelt ut på E4 mot Uppsala och Gränby köpcentrum.

Radhuset har genomgående parkettgolv, målade väggar i beige samt två helkaklade badrum och ett fint kök från Vedum. På bottenplan har ni en social yta där ni kan avnjuta trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum samt ett öppet allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om så önskas. Båda planen har stora badrum samt förvaring under trapp respektive klädkammare. Utöver detta finns även ett externt förråd i föreningen. Bostaden har en egen uppfart med plats för 1-2 bilar och på baksidan kommer en gräsmatta att anläggas.

I BRF Fullerö Berså har du möjligheten att påverka din egna driftkostnad och värme eftersom du själv styr förbrukningen av uppvärmningen, elen samt vatten. Förningen består av 40 st radhus och är belägen ovanför parkområdet i Fullerö, föreningen kommer även ha en egen liten lekplats. Gatan in till området är inte en genomfartsgata vilket skapar en lugn och trygg miljö både för de små samt våra fyrbenta vännerna!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
113 kvm
Avgift
4 969 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Snömolnsvägen såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Snömolnsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.