Solstrålevägen 155 / Storvreta / Uppsala

Välplanerad trerumslägenhet i trivsamt område!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
83.5 kvm
Avgift
6 031 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solstrålevägen såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på solstrålevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solstrålevägen 155 och denna välplanerade trerumslägenhet med lugnt och trivsamt läge!

Här bor du bekvämt med hiss från markplan i ett område populärt bland både barnfamiljer och äldre par. Med naturen precis utanför fönstren bor ni här utan insyn från grannarna. Tvättstuga finns i markplan.

Planlösningen fördelar sig på en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt väl tilltagen klädkammare. Klädkammaren används idag som extra sovrum och kan för den som önskar även fördelaktigt användas som kontor. Från hallen nås bostadens två mycket rymliga sovrum med skogen precis utanför fönstren. Väl tilltaget badrum utrustat med bl.a. badkar. Här finns både vatten, avlopp och el förberett för tvättmaskin. Vidare finner ni ett ljust kök med intilliggande matrum med plats för större matgrupp samt utgång till bostadens balkong belägen i sydvästligt läge. Från matrummet samt hallen nås vardagsrummet med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Populärt läge med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Här får ni närhet till bra kommunikationer såsom Upptåget vilket tar er till Uppsala på ca 9 minuter, stadsbussarna och även nära till E4:ans påfart.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Storvreta

Storvreta är en tätort ca 15 km norr om Uppsala med blandad bebyggelse. Storvreta är känt för stora skogar, fina svampmarker och ett levande frilufts- och idrottsliv. Orten är populär för barnfamiljer och för sina pendlingsmöjligheter både med täta busslinjer och Upptåget.

Service

I Storvreta finns två matbutiker, apotek, bibliotek, Folktandvården samt vårdcentral med BVC-mottagning. På orten finns också en bensinstation. I delen av Storvreta som kallas Lyckebo hittar men ett mindre centrum med diverse företag och butiker så som en restaurang och en större möbelbutik. Här hittar man även ett gym.

Barnomsorg

Det finns flera grundskolor, bl.a. Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5), Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9). Urvalet av förskolor är gott och de drivs i både kommunal och fristående regi.

Kommunikation

Kommunikationen till och från Storvreta är mycket god. Flera regionbussar trafikerar sträckan och med Upptåget är du inne i Uppsala på ca 8 minuter.

Fritid och friluftsliv

Storvreta har ett rikt frilufts- och idrottsliv med bl.a. preparerade skidspår vid Skogsvallens IP vintertid. Där hittar man också en större pulkabacke, Tipptoppen, där det finns möjlighet till grillning vid anordnade platser. Vid Skogsvallens IP hittar man även ett elljusspår för den löpintresserade. Mest känt är Storvreta för sitt framgångsrika innebandylag, Storvreta IBK, som spelar sina hemmamatcher i nybyggda Storvreta Idrottshall. Utöver innebandy finns flertalet andra idrotter att utöva såsom fotboll och handboll. Utegym finns i anslutning till lekplatsen Rörparken.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.