Stackmolnsvägen 91 E / Fullerö Hage / Storvreta / Uppsala

Välkomnande och välplanerad 3:a med balkong i härligt sydvästläge!

Slutpris
1 813 500 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 942 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stackmolnsvägen såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Stackmolnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Stackmolnsvägen 91 e i BoKlok Saturnus!

Välplanerad och yteffektiv 3:a om 70 kvm som erbjuder entré in i rymlig hall med praktisk klädkammare och två sovrum varav ett större med ytterligare förvaring i form av en garderob. Ett av sovrummen har härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.
Vidare finns ett praktiskt kök med matplats i öppen lösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen inbjuder till social samvaro - här finns det gott om plats för middagsgästerna!
I köket är det förberett för att sätta in en diskmaskin bredvid kyl/frys och plats för mikro finns i ett av väggskåpen. Köket har flera vägg-/bänkskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Från köket/vardagsrummet nås den rymliga och möblerbara balkongen. Balkongen är belägen mot trivsam, lugn innergård och härifrån kan Du njuta av härlig kvällssol!
Badrummet är väl tilltaget och inrett med kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns Wc, handfat med kommod, duschplats samt tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare.
Bostadsrätten har genomgående stora fönster och högt i tak som tillsammans med den öppna planlösningen ger en härlig samt välkomnande känsla av ljus och rymd.

Ett externt förråd om ca 5,5 kvm finns i nära anslutning till bostaden och en parkeringsplats med elplint för 184 kr/månad ingår. Den gemensamma innergården med b l a stationär grillplats, sandlåda och gräsmattor samt pallkragar finns att disponera för föreningens medlemmar.

I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse fram med förskola och bensinstation med närbutik. Här bor du med naturen runt knuten med närhet till Storvreta samhälle där bl a matbutiker, skola åk F-9 och tågstation finns. UL:s regionbuss nr 110 och 115 tar er till Uppsala Centralstation med avgång var 30:e minut under vardagar. Den bilburne pendlaren tar sig smidigt vidare norr-/söderut via påfarten till E4:an i närheten av bostaden.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.