Stratusvägen 34

Stratusvägen 34

Slutpris

4 675 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stratusvägen 34


Slutpris
4 675 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Familjärt radhus med stor altan och balkong!

I Fullerö Hage finner ni detta naturnära radhus med fem rum och kök. Välplanerad med öppen planlösning, stor uteplats samt balkong. Bostaden är belägen i ett expansivt område med närhet till busshållplats, natur, lekplats och längdskidsspår.

Detta hem bjuder på välplanerade öppna ytor, kök med köksö i anslutning till matplats samt vardagsrum med utgång till en stor uteplats med altan som förlänger vardagsrummets kvadratmetrar under sommarhalvåret. En trappa upp finner ni ett allrum med öppet till nock, två sovrum, ett badrum samt bostadens master bedroom med utgång till balkong. Från allrummet leder ytterligare en trappa upp till det mysiga sovloftet med snedtak och takfönster för extra ljusinsläpp. Utöver den goda förvaringen i inbyggda garderober så tillhör två förråd ett på framsidan och ett på baksidan i anslutning till altanen.

I Fullerö Hage växer ett nytt bostadsområde fram med blandad bebyggelse och service i form av närbutik, bensinstation, biltvätt, bilverkstad, förskola och paddelhall. I närliggande Storvreta hittar du dessutom gym, frisör, apotek och restauranger m.m. Som boende i Fullerö Hage har du möjlighet till ett rikt friluftsliv omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Närhet till sportaktiviteter finner du i Storvreta och Uppsala. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfart till E4 och länsväg 290, En cykelväg tar dig till Storvreta där Upptåget stannar och UL:s regionbuss nr 110, 115 och 823 tar dig till Uppsala.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
148 kvm
Avgift
4 480 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stratusvägen såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Stratusvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.