Vattgårdsvägen 24B

Vattgårdsvägen 24B

Slutpris

6 650 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vattgårdsvägen 24B


Slutpris
6 650 000 kr

Storvreta— Uppsala

Unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad villa i populära Storvreta.

Denna påkostade villa erbjuder många fina tillval och smarta förvaringslösningar. Här får du bl.a. ett stort vardagsrum med en braskamin och fönster från golv till tak i två väderstreck, kök från Marbodal, vitvaror från Siemens och köksö med överhäng som ger matplats för 4 personer, i anslutning till köket finns även ett platsbyggt skafferi. Vidare finner ni ett badrum inrett med takdusch och ett med badkar och ljusinsläpp via takfönster. Entré sker i ljus och rymlig hall med kapprum och ljusinsläpp från stor fönsterparti, vid hallen finns ett sovrum och i anslutning till köket ligger tvättstuga med separat groventré och gott om förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum varav ett master bedroom med både walk-in closet och fransk balkong! Bostaden har genomgående släta innertak och platsmålade lister, mattlackad ekparkett, gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme och aluminiumbeklädda lågenergifönster.

En stor bod i nära anslutning till villan ger en vacker inramning till den solrika baksidan där man lämpligtvis kan bygga en uteplats. Här finns sol från tidig morgon till sen kväll.

Möjlighet att uppföra garage vid infart. Garage/carport får placeras en meter från tomtgräns mellan Olle åkares väg 2 och Vattgårdsvägen 24.
Mycket låga driftskostnader, dessutom är fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren.

Huset ligger centralt i Storvreta med gångavstånd till all service du kan tänka dig. Här finns skolor, dagis, bibliotek, mataffärer, frisör, gym, vårdcentral, apotek och tandläkare. För den aktiva familjen finns gott om grönområden, pulkabackar samt lekplatser skyddade från trafik. Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många strövområden och vandringsleder, här finns ett aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid. Området erbjuder goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne. Optimalt pendlingsläge både mot Stockholm och Gävle.

Välkommen på visning!


Boarea
138.7 kvm
Tomtarea
827 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vattgårdsvägen såldes av oss 2021-12-13. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Vattgårdsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.