Vintergatsvägen 60

Vintergatsvägen 60

Slutpris

4 300 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vintergatsvägen 60


Slutpris
4 300 000 kr

Storvreta— Uppsala

Kedjehus mot grön allmänning och skogsbacke!

Välkommen till barnvänliga Vintergatsvägen 60 och detta välplanerade och fint renoverade kedjehus med garage och en uppvuxen härlig trädgård med en generös uteplats som vetter mot skogsbacke i härligt solläge. Här bor ni bekvämt med gångavstånd till närservice och allmänna kommunikationer.

Husets entréplan erbjuder ett smakfullt inrett kök med en praktisk köksö och en gedigen matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet har försetts med en härlig braskamin och härifrån nås husets baksida med generös uteplats och utsikt mot fin skogsbacke. Här kan ni njuta av solen fram till kvällen under varmare delen av året. Vidare finner ni ett sovrum, en wc/dusch samt en fullt utrustad tvättstuga och rymlig förrådsdel i anslutning till den möblerbara hallen. Det övre planet fördelar sig på två rymliga sovrum, ett badrum med badkar samt en praktisk klädkammare. Huset har genomgått löpande renoveringar och har försetts med goda förvaringsmöjligheter. Den välkomnade uppfarten har ett praktiskt cykelställ och fin utebelysning.

Här bor ni på en lugn gata utan trafik med naturen runt hörnet, ett perfekt läge för barnfamiljen i ett familjärt område endast minuter från ICA solen. På Vintergatsvägen 53 finns även en föreningslokal som är mycket uppskattad, inredd med bastu, dusch och fullt utrustad pentry, perfekt att nyttja för lite större sammankomster. Endast ca 100 m bort finns två lekplatser med gungställning, rutschkana

I Storvreta finner ni ett bra serviceutbud med bl.a. matbutiker, flera förskolor och skolor, restauranger, bensinmack m.m. Här har ni nära till idrottsplats och kan nyttja fina upplysta motionsspår som är mycket populära för längdskidåkning vintertid. Som boende i Storvreta har ni nära till allmänna kommunikationer, via Upptåget tar det ca 8 min till Uppsala och till Arlanda ca 30 min. Stadsbussarna går med jämna mellanrum och för den bilburne tar ni er lätt till E4:ans påfart.

Välkomna på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
48 508 kr/år
Tomtarea
330 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Vintergatsvägen såldes av oss 2022-03-28. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Vintergatsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.