Vretalundsvägen 12B

Vretalundsvägen 12B

Slutpris

5 200 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vretalundsvägen 12B


Slutpris
5 200 000 kr

Storvreta— Uppsala

FÖR DEN STORA FAMILJEN, VILLA MED 6 SOVRUM I STORVRETA!

Välkommen till denna fantastiska 1,5-plansvilla byggd 2013 om hela 193 m² boyta och med 31,2 m² fristående och isolerat garage (3-fas)och med mycket fint och högt läge intill skogsparti i hjärtat av Storvreta med endast några minuters promenad till pendeltåg, skola, affär, idrottsplats och skidspår.

Entré till rymlig hall med grått klinkergolv, parkettgolv och ljusa väggar i öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger luft och rymd. Vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och fin braskamin för ruggiga höst- och vinterkvällar samt utgång till den på baksidan liggande härliga gräsytan med plats för lek och spel och alldeles intill skogsområde. Stort kök med vita skåpluckor, svart kakel ovanför arbetsbänk, maskiner i svart och rostfritt, fönster i två väderstreck och matplats för många kring bordet. Intill köket finns tvättstuga med utgång till veranda där du vår- och sommartid kan njuta av solnedgången mellan trädkronorna. Ett stor sovrum, master bedroom, om 14,5 m² med gott om förvaring i klädkammare med fönster. Intill det stora sovrummet finns "barnrum" om 9,4 m². Mycket fint badrum med bl a svart klinker på golv med elgolvvärme, vita kakelplattor på vägg med accenter i svart, badkar och fönster. Mitt emot badrummet finns sep wc. Snygg trapp upp till övre plan med stort allrum om 23,5 m². 4 sovrum med parkettgolv, målade respektive tapetserade väggar, vardera rum om 9,9 m². 2 stora klädkammare. Duschrum med grått klinker med golvvärme, kakel i vitt och takfönster.

På tomten om 842 m² finns trevlig och stensatt framsida där du kan njuta av solen stor del av dagen, vid en gavlarna finns veranda med plats för grill och utemöbler och på baksidan finns stor gräsyta där barnen kan rusa runt!


Boarea
193 kvm
Driftkostnad
37 355 kr/år
Tomtarea
842 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2018-12-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vretalundsvägen såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Vretalundsvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.