Adam Meyner, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Meyner

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Svartbäcken—

Uppsala




Svartbäcken— Uppsala


Förberedd försäljning

Svartbäcken— Uppsala

Välplanerad 4:a i mycket barnvänligt område!


Referensnummer
440 145
Boarea
101.4 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Svartbäcken

Svartbäcken är en stadsdel i norra Uppsala som är belägen norr om Uppsala centrum på Fyrisåns östra sida. Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till både grönska och Centrum. Uppsalas stolthet IK Sirius bildades i Svartbäcken 1907.


01
Fördelar med området
Tryggt Simhall Sport och friluftsliv Sportevenemang Teater Utegym Lugnt Barnvänligt Motionsspår Restauranger Bussar Hundvänligt Bowling Parker/Grönområden Spa

02
Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser och har man tillgång till bil så kommer man snabbt upp på Bärbyleden som bland annat leder till Enköping, E4:an och Gränby Centrum samt Stenhagen med mataffärer. I Svartbäcken bor du på gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.


03
Fritid och friluftsliv

I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo. På vintern kan man åka skridskor på Domarringen och bussen går även direkt till Studenternas.


04
Service

För den sportintresserade finner ni bra träning genom Fyrishov, Fyrisfjädern, Budohuset och en yogastudio. Många som bor i området tycker att det är praktiskt med Torbjörns torg där det bland annat finns matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. På Svartbäcksgatan finns en Sportbar med bowling, biljard och lasergame och här kan man även anordna kalas.


05
Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi.
Närmsta grundskolor är Domarringen skola (F-5) och Tunabergsskolan (6-9).


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.