Fyrislundsgatan 42

Fyrislundsgatan 42

Slutpris

2 165 000 kr


Årsta— Uppsala

Fyrislundsgatan 42


Slutpris
2 165 000 kr

Årsta— Uppsala

Välskött men med renoveringsbehov

I trivsamma Årsta, med bästa läge intill Årsta centrum och grönskande Årsta parken, i ett av punkthusen som omgärdas av gröna gårdar, finner ni denna välplanerade trea med balkong i rakt söderläge. Bostaden är välskött men har behov av renovering och modernisering.

Välkomnande entré till möblerbar hall. Kök med ljus inredning och plats för stort matbord invid fönster. Vardagsrum med stort fönsterparti och generöst ljusinsläpp. Fräscht duschrum. Två lättmöblerade sovrum, båda med plats för stor säng och annat anpassat möblemang. Balkongen nås från köket och det ena av sovrummen. Den är belägen under tak och soliga dagar erbjuder den sol från tidig förmiddag till senare på eftermiddagen, så markisen kan då komma till bra användning. God förvaringsmöjlighet finns i rejäla skjutdörrsgarderober och en väl tilltagen klädkammare, till bostaden hör även ett källarförråd och ett matkällarskåp.

Hiss finns från ½ trappa samt direkt från markplan via källaren.

Välskött bostadsrättsförening med bra avgifter och som under de senaste åren låtit genomföra flertalet av de större renoveringarna. I dagsläget finns inga större beslutade renoveringar eller avgiftsförändringar.

Till dess gemensamma utrymmen hör tre tvättstugor samt ett gym. Därutöver finns även cykel-, barnvagns- och rullatorförråd. Invid bostadsrättsföreningens hus finns härliga grönytor som öppnar upp för lek och rekreation, sommartid finns där även utemöbler och grillmöjlighet.

Här bor du intill expansiva Årsta centrum som erbjuder välsorterad mataffär, apotek, restauranger, vårdcentral mm. Ni blir även granne med Årsta parken med populär lekplats, utegym, fina promenad- och motionsspår samt vintertid rolig pulkabacke. I det direkta närområdet finns även flertalet förskolor och skolor. Till Gränby centrum med ett brett utbud av butiker, affärer och restauranger är det bekvämt cykel- och gångavstånd. Härifrån är det bra och täta bussförbindelser till och från city. Väldigt bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
2 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-03-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.