Svartbäcksgatan 125

Svartbäcksgatan 125

Slutpris

2 100 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 125


Slutpris
2 100 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Väldisponerad och genomgående 2:a med uteplats och balkong!

Välkommen till denna genomgående 2:a med både balkong i fritt läge och uteplats med eftermiddag/kvällssol. Bostaden har en ljus och välkomnande möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter. Inbjudande kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt matplats för det större sällskapet i anslutning. Vardagsrum med stora fönster och utgång till uteplatsen. Sovrum med stor balkong och lugnt läge mot föreningens grönskande innergård. Bra förvaring genom klädkammare. Rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Här bor du citynära med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan samt med goda kommunikationer med buss och endast någon minut till E4:ans påfart.

Välkomna på visning av Svartbäcksgatan 125!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.