Stiernhielmsgatan 15 B

Stiernhielmsgatan 15 B

Slutpris

2 005 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Stiernhielmsgatan 15 B


Slutpris
2 005 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Charmig 2:a i lugnt villakvarter och tillgång till fin innergård!

Välkommen till denna charmiga 30-talslägenhet, belägen i ett lugnt villaområde i omtyckta Svartbäcken. Här finner du tidstypiska detaljer så som vackert trapphus, fina trägolv och dekorativa spegeldörrar. Fönster i två väderstreck skapar en härlig atmosfär med fint ljusinsläpp till lägenheten som är belägen i en förening med en fantastiskt fin grönskande innergård. På gården kan du nyttja föreningens gemensamma utemöbler och blicka ut över de blomstrande äppelträden samt njuta av eftermiddagssolen. Här bor du nära Stiernhielmsparken där du kan avnjuta lugnet en fin sommardag.

I hallen finns plats för hatthylla och vidare finns utrymme för kläder och skor i den rymliga klädkammaren. Det ljusa sovrummet möbleras enkelt med en dubbelsäng och har fint ljusinsläpp från fönster som vetter mot den lummiga innergården. Det trivsamma vardagsrummet ligger i anslutning till det praktiska arbetsköket. Här kan vännerna samlas i favoritsoffan framför TV:n eller vid matbordet invid fönstret i sällskap över en middag. Bostaden har ett stamrenoverat badrum med helkaklade väggar och duschväggar. Lägenheten disponerar även över ett rymligt källarförråd.

I Svartbäcken bor du i ett mycket omtyckt område strax norr om Uppsala, med bara några minuters avstånd in till stadskärnan. Här har du närhet till butiker och service på Torbjörns Torg där du bl. a. finner apotek, ICA-butik, blomsterhandel och konditori. I närområdet finns även restauranger, konditorier, vårdcentral samt bensinmack. Här har du närhet till flera av Uppsala universitets anläggningar, såsom ex Ekonomikum m. fl.

Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo. Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar i området. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 570 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stiernhielmsgatan såldes av oss 2021-06-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stiernhielmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.