Ölandsresan 3A

Ölandsresan 3A

Slutpris

1 300 000 kr


Sävja— Uppsala

Ölandsresan 3A


Slutpris
1 300 000 kr

Sävja— Uppsala

Välplanerad etta i naturskönt område med härlig uteplats!

Välkomna till Ölandsresan och vackra Linnéas utsikt! Nu finns möjlighet att förvärva den enda ettan i hela föreningen. Här bor ni i ett lugnt område i natursköna Sävja med närhet till kommunikationer som tar er in till Uppsalas centrala delar på ca 15 minuter.

I hallen möts ni av svart klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter via bostadens garderober med skjutdörrar. Vidare in i allrummet finner ni bostadens kök som är fullt utrustat med integrerad ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Via allrummets parkettgolv nås bostadens mysiga uteplats där ni blickar ut över den vackra och grönskade innergården. Möjlighet finns även att nyttja föreningens stora och soliga takterrass som ligger i huset bredvid! Bostadens badrum är stilrent utrustat med svart klinkergolv och vitt kakel och här finns kombimaskin för både tvättning och torkning samt dusch med tillhörande duschväggar. Kort och gott är detta ett perfekt boende för er som bara vill flytta in och börja bo på en gång!

I närområdet finns Lunsen som består av ett 35 km² stort skogsområde som är populärt för vandring, mountainbike, orientering och skidåkning. Här bor ni även med närhet till bland annat livsmedelsbutik, apotek, bibliotek samt vårdcentral.
För den som pendlar nås E4:an på endast ett fåtal minuter!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 237 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ölandsresan såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ölandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.