Byggmästargatan 5B

Byggmästargatan 5B

Slutpris

1 880 000 kr


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 5B


Slutpris
1 880 000 kr

Salabacke— Uppsala

NYTT PRIS! Låg avgift - högt upp i huset - balkong i soligt läge!

I populärt och pendlingsvänligt läge, i omtyckta Salabacke, finner ni denna välplanerade bostad om 2 r o k och balkong. Dessutom i ett högt läge med utsikt över närområdet och föreningens väl tilltagna och grönskande innergård.

Alla rum i lägenheten är välplanerade och ytskikten är genomgående ljusa och fräscha. Välkomnande entré till möblerbar hall. Trevligt och modernt kök med diskmaskin samt plats för matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Välplanerad och ljust vardagsrum med större fönsterparti och utgång till balkong. Balkongen ligger under tak och erbjuder sol från tidig morgon till sen förmiddag, markisen kan soliga dagar då komma väl till pass. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över närområdet och föreningens innergård. Stambytt badrum med tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns i flertalet garderober, till bostaden hör även ett vindsförråd och ett källarförråd.

Stabil bostadsrättsförening som redan låtit utföra flertalet av de större renoveringarna, men som ändå lyckats hålla avgifterna låga. Eget avtal för hushållsel behövs inte då bostadsrättsinnehavaren debiteras via bostadsrättsföreningen för sin faktiska förbrukning.

Populärt område som kännetecknas för sina stora innergårdar och generösa grönområden samt att det här är "luftigt" mellan husen och ingen insyn. Ett stenkast från lägenheten finner ni populära bageriet Lejon! Här kan ni gå ner och köpa nybakat bröd. I det direkta närområdet finns flertalet restauranger, caféer, mataffärer, apotek mm. Härifrån är det bekvämt gång- och cykelavstånd till bl.a. Gränby Centrum, Resecentrum, flera universitetsinstitutioner samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Väldigt pendlingsvänligt läge med kortare körsträcka till E4:a påfarten och med bra bussförbindelser.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information om bostaden!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 582 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.