Österängsgatan 22C

Österängsgatan 22C

Slutpris

3 650 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Österängsgatan 22C


Slutpris
3 650 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Välplanerad 4:a med balkong i trivsamma kvarter!

Välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet i populära och barnvänliga Fålhagen! Här ges möjlighet att förvärva en högt belägen genomgångslägenhet med fina sällskapsytor samt rymliga och ljusa rum. Planlösningen erbjuder bland annat ett trevligt och modernt kök med utgång till stor balkong i soligt läge mot innergården, ett rymligt vardagsrum som erbjuder yta för ytterligare matplats samt tre sovrum i varierande storlek. Badrummet är kaklat och försett med tvättmaskin och torktumlare och dessutom finns en separat gäst-wc. Det råder ingen brist på förvaring med två klädkammare och ett flertal garderober. Dessutom disponerar bostadsrättshavaren ett externt källarförråd.

Som boende i Brf Finn ges tillgång till flera gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, pingislokal samt en samlingslokal. Dessutom äger föreningen en väl omhändertagen och grön innergård med flera trevliga uteplatser samt en välutrustad lekplats.

I Fålhagen har du närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter och närmsta busshållplats ligger bara ett stenkast bort. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal butiker, caféer, restauranger och gym. För de barnen finns närhet till flertalet förskolor samt Almtunaskolan (F-6) och Vaksalaskolan (F-9).

Välkommen till ett boende med nära till allt!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
101.6 kvm
Avgift
4 349 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2021-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.