Skyttelgatan 21

Skyttelgatan 21

Slutpris

3 850 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Skyttelgatan 21


Slutpris
3 850 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Generös 3:a intill Fyrisån med två balkonger och gästtoalett!

Välplanerad 3:a vid Fyrisån med två balkonger, varav en rymlig inglasad balkong för extra komfort och njutning. Lägenheten har ett perfekt läge med närhet till stadskärnan och vackra promenadstråk längs med Fyrisån.

Ni välkomnas av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv, den stilrena skjutdörrsgarderob erbjuder generöst med förvaringsutrymme för ytterkläder, vilket håller ordning och reda i hemmet. Kök och vardagsrum smälter samman och skapar en inbjudande atmosfär för social samvaro. Dem stora fönsterpartierna ger rummet ett fint och varmt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås en av lägenheten balkong och blir som ett extra rum under varmare dagar. Tack vare två sovrum erbjuds extra flexibilitet, där det ena sovrummet har tillgång till en inglasad balkong som vetter mot föreningens innergård. Här kan ni njuta av en god bok i alla väderförhållanden, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och njutning. Badrummet är omsorgsfullt utformat med bekvämligheter som dusch, vägghängd WC och komfortgolvvärme. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare, kompletterade med en arbetsbänk för bekväm hantering av tvätt. Förvaringsmöjligheter i överskåp bidrar till att hålla ytterligare ordning och reda. Vidare finns även en gästtoalett i anslutning till hallen. Bostadsinnehavaren disponerar ett förråd i källarplan.

Det är lätt att trivas i denna mycket omtyckta och populär förening! Föreningen är välskött och har bland annat flera lokaler som genererar intäkter till bostadsrättsföreningen. Husen är dessutom byggda med höga energikrav och stor åtanke på att vara ett bekvämt boende som ska passa alla. På taket finns solceller som ska bidra till husets elförsörjning och generera lägre driftskostnader. I föreningen finns en mycket uppskattad relaxavdelning med bastu och uteplats på gården. På gården finner ni även föreningens växthus som kan nyttjas utan kostnad vid större eller mindre tillställningar och bjudningar

Som boende intill korsningen Östra Ågatan och Skyttelgatan bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Över cykelbron över Fyrisån når ni Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. Från Skyttelgatan har ni närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Varmt välkommen!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 169 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.