Götgatan 20 C

Götgatan 20 C

Slutpris

2 675 000 kr


Luthagen— Uppsala

Götgatan 20 C


Slutpris
2 675 000 kr

Luthagen— Uppsala

Fin 2:a en halvtrappa upp med balkong i västerläge!

På Götgatan 20 C, i Brf Ottarsgården, finns nu denna rymliga 2:a till salu. Belägen endast en halvtrappa upp bor ni här mycket bekvämt med balkong i västerläge och i en förening som genomfört många större renoveringar så som stam- och elrenovering, omläggning tak, säkerhetsdörrar och nu även fönsterbyte, fasad och balkonger.

Lägenheten har genomgående hög takhöjd, gedigna trägolv och ljusa ytskikt. Köket är bra planerat och har många skåp och lådor som rymmer hemmets husgeråd. Här kan ni duka för fyra invid fönstret och nuvarande ägare har även placerat en kökssoffa som ger än mer sittplatser. Vidare in i vardagsrummet finns utrymme för favoritsoffan där ni kan njuta av mysiga filmkvällar och under sommarhalvåret öppnar ni med fördel upp mot balkongen och låter inne förenas med ute. Sovrummet nås från vardagsrummet och i den långa garderobsväggen finns definitivt plats för alla kläder och accessoarer. Utöver denna förvaring finns även en klädkammare att tillgå samt två källarförråd. Badrummet är inrett med badkar, perfekt en kall kväll efter en dags arbete.

Här öppnar sig en stor och vacker trädgård; en skyddad grön lunga mitt i stadens centrum. Två stenlagda sittplatser omgärdade av spaljéer med vinrankor, rosor och klätterväxter ger rum för måltider och gemenskap. Fast grill, trevliga utemöbler, lekplats för barn, gräsytor för spel eller solbad ger möjlighet till avkopplande trädgårdsliv. I föreningen finns en aktiv trädgårdsgrupp.

I Luthagen har ni som boende nära till det mesta som kan behövas! Med endast några minuters promenadavstånd nås ICA Luthagen Livs, en välsorterad livsmedelsbutik med generösa öppettider, känt för sina populära chark- och delikatessdiskar. Vidare på Sysslomansgatan startar ett stråk av välbesökta restauranger och caféer för alla olika tillfällen. För studenten ligger Ekonomikum nära och på ett bekvämt gångavstånd från bostaden nås många av Universitetets nationer. Det är goda kommunikationer längs Luthagsesplanaden med stadsbuss 5 som trafikerar bl. a. till Centralstationen, men även med regionbussarna till bl. a. Enköping och Västerås. Det populära området erbjuder dessutom mycket fina promenadstråk längs Fyrisån!

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 774 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2021-10-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Götgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.