Karlsrogatan 86B

Karlsrogatan 86B

Slutpris

1 803 000 kr


Sommarro— Uppsala

Karlsrogatan 86B


Slutpris
1 803 000 kr

Sommarro— Uppsala

Välplanerad 1 rok med balkong i söderläge och låg avgift

I natursköna och citynära Sommarro finner du denna välplanerade och trevliga 1 rok belägen på tredje våningen med balkong i soligt söderläge. Här erbjuds ett kvadratsmart boende som varsamt renoverats och försetts med ett stilrent modernt kök med bekvämligheter som diskmaskin och inbyggnadsugn- och mikrovågsugn i högskåp. Bostaden erbjuder genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar och de stora fönstren i två väderstreck erbjuder riktigt med ljus. I allrummet finns utrymme för sovplats, soffa och arbetsplats för dig som arbetar eller studerar hemifrån. I den kaklade wc/duschen finns tvättmöjlighet i en toppmatad tvättmaskin. Förutom goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare disponerar bostadsrättshavaren två källarförråd.

Som medlem i Brf Gustafsgården ges du tillgång till tvättstuga, cykelförvaring och en trevlig och lummig innergård. Avgiften är låg och i den är det mesta inkluderat såsom värme, kall- och varmvatten samt TV.

Sommarro är ett idylliskt bostadsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Det är enkelt att resa kollektivt med stadsbussarna och för den cykelburne finns mycket fina cykelvägar som leder in till stadskärnan. Sommarro ligger nära grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och friluftsliv. Här finns även Ekebydalen nära inpå med kolonilotter, dammar och fin natur. I närområdet finns även ett antal restauranger, bland annat omtyckta Yukikos Sushi och ytterligare närservice finner ni vid Västertorg med matbutiker, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör och bibliotek.

Välkommen hem!


Boarea
37 kvm
Avgift
1 826 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2022-09-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.