Torkelsgatan 16 A

Torkelsgatan 16 A

Slutpris

2 450 000 kr


Centrum/Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 16 A


Slutpris
2 450 000 kr

Centrum/Fålhagen— Uppsala

Ljus välplanerad 2:a i populära Fålhagen!

I omtyckta och attraktiva Fålhagen på Torkelsgatan 16A, med ett lugnt läge på återvändsgata, finns nu möjlighet att förvärva denna ljusa och välkomnade 2:a med balkong. Bostaden har ett fint ljusinsläpp och ett fritt insynsskyddat läge och ute på balkongen sitter man mysigt och ombonat tack vare närheten till den grönskande gården. Bostaden har inretts smakfullt med genomgående fina målade väggar samt att genomgående vackert enstavigt trägolv i hela lägenheten.

Redan när du kliver in genom dörren känner du att lägenheten genomsyras av ett lugn, de vackra trägolven i kombination med de ljusa målade väggarna får hela lägenheten att känna harmoni. Den inre hallen erbjuder gott om förvaring med sina praktiska skjutdörrsgarderober och önskar du övrig möblemang så finns det plats för det också. Från hallen nås lägenhetens alla rum, det vita klassiska platsbyggda köket är smakfullt inrett med trivsam matplats invid fönster. Det generösa vardagsrummet, med utsikt över den härliga lummiga innergården erbjuder både plats för soffa och matbord. Härifrån når du även lägenhetens balkong, som fungerar som ett extra rum under varma sommardagar. Trivsamt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel samt diskret platsbyggd förvaring, här vaknar du med utsikt över den lugna och grönskande gården. Det helkaklade badrummet med dusch har även inretts med en tvättmaskin.

Här bor du i en trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö, lägenheten disponerar dessutom ett generöst vindsförråd samt ett mindre förråd i källaren.

Vid Torkelsgatan 16 A i Fålhagen bor du centralt i ett av Uppsalas mest uppskattade bostadsområden. Från bostaden har du tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans
på- och avfarter.

Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 495 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2023-01-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.