Väderkvarnsgatan 11 B

Väderkvarnsgatan 11 B

Slutpris

1 800 000 kr


Höganäs / Centrum— Uppsala

Väderkvarnsgatan 11 B


Slutpris
1 800 000 kr

Höganäs / Centrum— Uppsala

Charmig 30-talslägenhet med tidtypiska detaljer samt fönster i två vädersträck!

En perfekt lägenhet för dig eller er som söker ett charmigt centralt boende i populära Höganäs! Här erbjuds ni en generös takhöjd genom hela bostaden och ett rikligt ljusinsläpp via de fina gamla fönsterna. Bostaden har en genomgående hög standard med fräscha ytskikt samtidigt mycket charm som bevarats. Bland annat finns ett klassiskt köksskåp, fina trägolv, klassiska strömbrytare och ett fint furugolv.

Lägenheten har en tilltalande planlösning och en välkomnande hall med gamla platsbyggda skåp och ett städskåp. Till höger har ni bostadens kaklade badrum som är utrustat med dusch. Vidare in i lägenheten har ni en stor möblerbar hall som yppar sig lämplig för kontor eller ytterligare förvaring. Till vänster finner ni bostadens fina kök som har gott om bänkyta och plats för köksbord. Vidare till det luftiga och ljusa allrummet finns det gott om plats för önskad möblemang. I anslutning till allrummet finns två inbyggda garderober. Nuvarande ägare nyttjar även separat förråd och vindsutrymme.

Brf Hermes är en välskött förening med belåning understigande 2.500 kr/kvm/år. Föreningen har en stor och fin innegård där grill samt utemöbler får lånas av föreningens medlemmar. I föreningen finns även tvättstuga, tork- samt mangelrum och ett hobbyrum.

Bostaden ligger i ett tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Höganäs som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym mm. För dig som har bil finns förutom parkering i föreningen, även parkeringsmöjligheter längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 275 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2022-08-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.