Svartbäcksgatan 18 B

Svartbäcksgatan 18 B

Slutpris

3 600 000 kr


Centrum— Uppsala

Svartbäcksgatan 18 B


Slutpris
3 600 000 kr

Centrum— Uppsala

Central 3:a belägen på lugn gata

Mitt i centrum ligger denna välplanerade 3:a med balkong. Här bor ni i hjärtat av stadskärnan med ingång till förningens gröna och fridfulla innergård från en av stadens mysiga gågator. Gården är ej tillgänglig för andra än föreningens medlemmar vilket gör den till en lugn plats. I nära anslutning finner ni den ikoniska Järnbron som sträcker sig över fyrisån, vilket skapar ett lugnt och idylliskt läge mitt i centrala staden! Ett mycket bekvämt och tyst boende på lugn gata endast ett stenkast från gågatan!

Lägenheten har en rymlig hall som har plats för önskade möbler. Köket är planerat i vinkel vilket ger gott om bänkytor och förvaringsmöjligheter samt att det i rummet går att möblera med ett bord för upp till 6 personer invid fönstret. Vardagsrummet ger er möjlighet att öppna upp mot balkongen och släppa in vår- och sommarvärmen. Här vill man antagligen placera en mysig soffa med plats för många vänner. De två sovrummen är i lite olika storlek men båda erbjuder flertalet garderober. Parkettgolv finns i samtliga rum. I badrummet finns förutom badkar även en tvättmaskin, skönt att slippa boka tvättid!

Som boende på Svartbäcksgatan 18 B bor ni ett lugnt, fridfullt och idylliskt läge men samtidigt med stadens puls runt knuten! Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger samt caféer. I närheten finner ni även Linnéträdgården, stadsbiblioteket m.m. . För dig som pendlar når du Uppsala Centralstation inom promenadavstånd.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
5 092 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2023-04-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.