Höganäsgatan 6 C

Höganäsgatan 6 C

Slutpris

2 530 000 kr


Höganäs— Uppsala

Höganäsgatan 6 C


Slutpris
2 530 000 kr

Höganäs— Uppsala

Unik vindslägenhet i attraktiva Höganäs!

I attraktiva Höganäs finns nu denna unika vindslägenhet till salu! Bostaden erbjuder en boarea om 56 m² samt ett loft med en golvyta om 30 m² fördelat på två "rum". Bostadens läge är utmärkt med endast ett par minuters promenad till Resecentrum och City samt ett stenkast från Kvarnen köpcentrum, Vaksala torg och ett flertal restauranger.

Redan när ni tar klivet in i den sobert grönmålade hallen märker ni att det här är en bostad med stark egen karaktär. Inne i köket möts ni av en luftig yta där kök och matplats harmoniserar väl i en öppen social yta. En stege är placerad längs ena väggen och drar era blickar upp mot takbjälkarna där vindsloftets ena del skymtar. Här uppe möblerar ni med fördel med en dubbelsäng och tack vare de rustika detaljerna från byggåret känns loftet både ombonat och exklusivt i en spännande kombination. Vardagsrummet finner ni sedan i anslutning till köket och här slås ni av ljuset och rymden som uppkommer tack vare den andra delen av vindsloftet som smidigt nås via en smäcker trappa. Kanske kan denna yta få agera gästrum eller varför inte som ett separat kontor? För den som önskar går det även att nyttja den inre hallen i bostaden som ett sovrum. Utöver dessa utrymmen finns en separat klädkammare inredd med både klädstänger och korgar samt badrum med badkar.

I närheten till bostaden finns parken Höganäshöjden där ni i harmoni kan vandra runt bland träd och vackra blommor vid de intilliggande koloniodlingarna. Vidare finner ni Vaksala torg, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Uppsala konsert och kongress och Vaksalaskolan når du inom bekvämt avstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 10 minuters promenad till centrum och endast 5 minuters promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta alldeles utmärkt även för pendlaren! För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
56/30 kvm
Avgift
2 225 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Höganäsgatan såldes av oss 2023-02-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Höganäsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.