Repslagargatan 20 D

Repslagargatan 20 D

Slutpris

5 600 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Repslagargatan 20 D


Slutpris
5 600 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Gavelradhus i populära Svartbäcken!

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i populära Svartbäcken. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor. Bostaden erbjuder två lummiga grönskande uteplatser och en parkeringsplats med motorvärmare!

Huset fördelar sig på tre plan, via innegården och altanen på framsidan välkomnas ni av en rymlig hall som sedan leder er vidare in till det hemtrevliga köket med matplats invid fönster och utsikt mot den mysiga altanen och innergården. Vidare möts ni av ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och bokhylla samt ytterligare ett rum som kan nyttjas för matrum eller ytterligare ett sovrum. Via vardagsrummet nås den trallbelagda uteplatsen på husets baksida och här kan ni njuta av sommarens dagar och om kvällarna kanske ni intar middagen här tillsammans med goda vänner. Badrummet intill entrén har inretts med dusch.

På övre plan finns två stycken större sovrum med förvaring i garderober samt ett rum med snedtak och öppningsbart fönster där en liten enkelsäng och ett skrivbord får plats. Badrummet är utrustat med duschkabin och har en praktisk tvättdel. Intill mellanhallen nås ett bra förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Plan tre är ett perfekt ställe att finna ro på. Det flödande ljuset från två takfönstrens placering ger både energi och ett lugn. Detta utrymme passar sig väl till både yoga, ateljé - eller varför inte inreda detta härliga rum till ett enda stort master bedroom. Här finner ni även ett litet förråd/garderob.

Som medlem i samfällighetsföreningen Repslagaren har ni tillgång till en gemensam grönskande innergård med både äppelträd, plommonträd och vinbärsbuskar. De 6 fastigheterna disponerar en varsin parkeringsplats med motorvärmare, ej specificerad plats. Här kan ni njuta av ett lugn, mitt i stan!

I Svartbäcken bor du i ett mycket omtyckt område strax norr om Uppsala centrum, med bara några minuters avstånd in till stadskärnan. Här har du närhet till butiker och service på Torbjörns Torg där du bl. a. finner apotek, ICA-butik, blomsterhandel och konditori. I närområdet finns även restauranger, konditorier, vårdcentral samt bensinmack. Här har du närhet till flera av Uppsala universitets anläggningar, såsom ex Ekonomikum m. fl.

Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo. Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar i området. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån.

Varmt välkomna!


Boarea/biarea
131/1 kvm
Driftkostnad
37 953 kr/år
Tomtarea
120 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Repslagargatan såldes av oss 2023-05-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Repslagargatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.