Alice Tegnérs väg 8

Alice Tegnérs väg 8

Slutpris

3 330 000 kr


Gottsunda— Uppsala

Alice Tegnérs väg 8


Slutpris
3 330 000 kr

Gottsunda— Uppsala

Unikt gavelradhus med generös takhöjd

Nu saluförs detta unika och moderna gavelradhus om 131 kvm med generös takhöjd - ca 5 meter vid kökets matplats - fyra bra sovrum varav två med platsbyggda sovloft, ett allrum i entresolplan med takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp hela vägen ner till entréplan tack vare den öppna delen över matsalen. Bostaden har två uteplatser varav en nås från vardagsrummet och ligger i nordostläge. Med hjälp av markiser kan man skapa en privat och insynsskyddad oas på altanen som har utrymme för både loungedel och matsalsmöbler. På framsidan i anslutning till entrén finner ni ännu en uteplats som ligger i solsäkert sydvästläge, här finns det möjlighet att plantera och odla för den som har, eller vill skaffa, gröna fingrar.

När ni kliver in i denna bostad slås ni direkt av den höga takhöjden vid matplatsen som ligger i anslutning till hallen samt ljusinsläppet från de stora takfönsterpartierna en trappa upp. Ljuset skapar en ljus och rymlig känsla inte bara i hallen utan även i köket som tack vare den centrala placeringen på entréplanet ger er en social yta där ni kan laga mat samtidigt som man umgås med vänner och familj. Vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, känns luftigt tack vare flera fönsterpartier som sträcker sig längs baksidans uteplats och här finns det plats för både en större soffgrupp samt matplats. Intill vardagsrummet finner ni sedan bostadens första sovrum med gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. På entréplanet finner ni vidare ett helkaklat badrum som är inrett med dusch samt en avskärmad "tvättstuga" med både tvättmaskin och torktumlare - så smidigt att ha det i det egna hemmet. På det övre planet är de resterande tre sovrummen belägna vilket ger en mer privat atmosfär. I två av sovrummen har man utnyttjat takhöjden maximalt genom att bygga kvadratsmarta loft vilka skapar en mysig känsla, speciellt för de små. Vidare på övervåningen finner man ett stilrent helkaklat badrum inrett med badkar samt ett allrum perfekt att användas som ett TV-rum eller varför inte barnens egna vardagsrum?

Denna bostad har mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare klädkammare, kallförråd i anslutning till trädäcket vid uteplatsen samt att tre av sovrummen har större skjutdörrsgarderober. Garageplats finns i gemensam länga som ligger mittemot huset. I samfälligheten ingår även sophantering, snöröjning, grönytor och belysning på den gemensamma infartsvägen.

I närområdet finner ni flertalet förskolor och grundskolor, såsom Berwalds förskola, Kyrkklockans förskola, Spinnrockens förskola, Stenhammars förskola, Växthusets skola, Lilla Valsätraskolan, Valsätraskolan, Gottsundsskolan med Gottsundabadet och idrottshall intill. Goda kommunikationer med buss längs med Vårdsätravägen och fina snabbcykelbanor in till Uppsala. Inom ca 10 minuters promenad från bostaden når ni Gottsunda Centrum med all tänkbar service, såsom tre matbutiker, apotek, systembolag samt flertalet restauranger. Med en kort promenad nås naturreservatet Hågadalen och utöver det finns vackra promenadstråk längs med Vårdsätra och Lurbo ridklubb, Gottsundagipen med kolonilotter och BMX-bana samt Brukshundsklubben för den hundintresserade. Närmaste badplats finner du vid Vårdsätraviken.

Välkommen på visning!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
37 490 kr/år
Tomtarea
130 kvm
Rum
5,5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-12-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Alice Tegnérs väg såldes av oss 2022-12-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Alice Tegnérs väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.