Alriksgatan 1A / Höganäs / Uppsala

Fin och central 2,5:a i omtyckta Höganäs

Slutpris
2 615 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 230 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alriksgatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Alriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till omtyckta och lugna Höganäs! Här ges möjlighet att förvärva en ljus och rymlig 2,5:a i gröna kvarter med utmärkt pendlarläge och citypuls på bekvämt promenadavstånd.

Bostaden är belägen två trappor upp i 50-talsbyggnad och rymmer en stilren hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, ett modernt och välplanerat kök med anslutande matrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över föreningens gröna innergård. Sovrummet är lugnt placerat mot innergård och erbjuder förvaring i klädkammare medan badrummet är kaklat och stamrenoverat och rymmer bl.a. badkar. Som medlem i HSB brf 38 Domar ges du även tillgång till samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och grön innergård.

Höganäs är ett attraktivt område i centrala Uppsala, beläget på ett bekvämt promenadavstånd från stadskärnan och dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden ligger Kvarntorget med matbutik, gym och pizzeria och på promenadavstånd nås Kvarnengallerian, Vaksala torg och Uppsala Konsert & Kongress. Höganäshöjden finns nära till hands för dig som vill koppla av i det gröna. För dig som studerar nås merparten av Uppsalas universitetsbyggnader och nationer med cykel och goda kollektivtrafiksförbindelser finns i närområdet.

Välkommen hem!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.