Apelgatan 9 D

Apelgatan 9 D

Slutpris

1 950 000 kr


Salabacke— Uppsala

Apelgatan 9 D


Slutpris
1 950 000 kr

Salabacke— Uppsala

Rymlig 2:a med modernt kök och balkong i västerläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga tvårummare i populära Salabacke! Lägenheten erbjuder bland annat ett modernt och fullutrustat kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i väster samt ett sovrum med gott om förvaringsutrymmen!

Lägenheten fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Till höger nås det moderna och renoverade köket med stilrena materialval och matplats för ca 4 personer. Vidare in i lägenheten finner ni det rymliga vardagsrummet med plats för stor soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån nås även bostadens balkong i bästa västerläge!
Sovrummet kan möbleras med stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöjligheter finns både via klädkammare och inbyggda garderober. För er som behöver ännu mer förvaring finns även plats för separat byrå. Badrummet är helkaklat och är utrustat med bland annat stort badkar!

Flytta till populära Salabacke och Brf RB Uppsalahus nr 6, en förening med 236 st lägenheter fördelat på 5 hus uppförda 1955-59. Här bor ni i en mycket trivsam förening i ett lugnt område med mysiga och lummiga innergårdar där det finns uteplatser utrustade med grillar och möbler. Föreningen är välskött och har genomfört en del stora renoveringar såsom stamrenovering (VA och el), balkongrenovering och byte till säkerhetsdörrar för att nämna några. Här bor ni i ett attraktivt läge med kort avstånd till City, Resecentrum och Gränby Köpcentrum. I området finns också gym, restauranger och Brantingstorg med livsmedelsbutik, apotek och övriga butiker samt att det finns gott om rekreationsområden och bra promenadstråk.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 416 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Apelgatan såldes av oss 2023-05-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Apelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.