Berthågavägen 10 B / Berthåga / Uppsala

Villa i idylliska Berthåga

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
147 kvm
Driftkostnad
18 858 kr/år
Tomtarea
759 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Berthågavägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Berthågavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berthåga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en väldisponerad villa belägen på lugn gata i ett lummigt kvarter med närhet till naturen och City. Villan har en tilltalande planlösning och erbjuder totalt fyra sovrum i varierade storlekar. Köket är stort och här finns plats för många middagsgäster och gott om förvaring samt bra arbetsytor. Det generösa vardagsrummet har en fin öppen spis och utgång till den härliga trädgården. På övre plan finns ett rymligt allrum. De två badrummen är inredda med ljusa färgval, det ena har dusch och det andra har badkar.

Garaget har bra förvaringsmöjlighet och utanför garaget finns plats för ytterligare en bil.

På Berthågavägen bor ni i ett populärt villaområde med fotbollsplan på kort promenadavstånd, naturreservatet Hågadalen nås med en kort promenad och service finner ni närmast vid ICA Väst som har generösa öppettider. Till City tar ni er enkelt med cykel, buss eller bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.