Blåtistelvägen 11

Blåtistelvägen 11

Slutpris

4 220 000 kr


Lövstalöt— Uppsala

Blåtistelvägen 11


Slutpris
4 220 000 kr

Lövstalöt— Uppsala

Välplanerad enplansvilla med ett mycket barnvänligt läge

I barnvänliga och trivsamma Lövstalöt, sist på återvändsgata, med närhet till grönskande allmänning och lekplats, välkomnas ni till detta välplanerade enplanshus om 4 r o k. Visst moderniseringsbehov föreligger, men huset är väl omhändertaget och välskött. Under de senaste åren har några av fönsterna bytts ut till treglasfönster, fiber installerats, burspråk byggts till för en större matplats mm.

Insynsskyddad underbart grönskande trädgårdstomt med lusthus och diverse planteringar, odlingslådor, underbara hallonhäckar och väldoftande äppelträd. Inglasat väl tilltaget uterum som öppnar upp för glada tillställningar och trevliga middagar, därutöver finns en stor stenlagd uteplats delvis under pergola med vinraka.

Vidbyggt garage med plats för en bil och förvaring. På uppfarten finns plats för ytterligare en bil.

Här bor ni i ett härligt grannskap, med ett mycket barnvänligt läge sist på återvändsgata och granne med stor grönskande allmänning som erbjuder härliga lekytor, lekplats med gungställning samt skidbacke och skidspår vintertid. Det är mycket naturnära med stora härliga rekreationsområden inom behagligt gångavstånd. Förskola finns i grannskapet. Ytterligare förskola finns i Bälinge, där ligger även närmaste grundskola (fsk 6 till årsk 5). Ypperligt pendlingsläge med bra bilförbindelser mot Uppsala, E4:an och Gävle. Busshållplats finns på närliggande gata med bra och täta kommunikationer till och från Uppsala.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
36 116 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.