Börjegatan 10 B

Börjegatan 10 B

Slutpris

2 500 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Börjegatan 10 B


Slutpris
2 500 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

2:a med balkong och öppen spis i Främre Luthagen!

Välkommen till denna pärla som erbjuder både balkong i sydväst, öppen spis och en väl genomtänkt planlösning. Lägenheten är belägen högt upp i en 30-talsfastighet och har bevarade trägolv, fönsterbänkar i marmor, generös takhöjd och vackra spegeldörrar.

När du kliver in i bostaden möts du av en hall med förvaring i hatthylla och platsbyggd garderob. Vidare finner du ett kök med matplats för 2 personer. Längre in i bostaden finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både matgrupp, soffa och skrivbord. Centralt placerad i rummet finns en vacker öppen spis och via vardagsrummet nås lägenhetens balkong. Sovrummet rymmer en 1,40-säng och ytterligare möblemang. Badrummet är helkaklat med ljust klinker och ljuskaklade väggar och inrett med badkar.

Brf Manhem är en stabil bostadsrättsförening med låg belåning och i månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband (1000/1000 Mbit/s) och grundutbud för kabel-TV. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd och ett källarförråd.

På Börjegatan bor ni i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och har på kort promenadavstånd tillgång till Uppsalas breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och för den som söker rekreation ligger Årummet endast ett stenkast bort. För studenten är läget perfekt med flera av Universitetets institutioner inom kort promenadavstånd och flera av de stora nationerna inom bekvämt avstånd.

Varmt välkomna att boka din visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 282 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.