Byggmästargatan 13 G / Salabacke / Uppsala

Insynsfritt läge invid Byggmästarparken!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
5 072 kr/mån
Rum
4,5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-04-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2017-04-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 4/5:a med högt, ogenerat läge och fri utsikt över Byggmästarparken! Här bor du i en väldisponerad gavellägenhet belägen i modern fastighet med hiss från markplan. Goda möjligheter till bilplats i föreningen.

Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till stor inglasad balkong med utsikt mot Byggmästarparken. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket ger gott om arbetsytor och har en praktisk köksö samt matplats för 6-8 personer. Vidare finner ni tre sovrum varav ett har fransk balkong mot Byggmästarparken, ett arbetsrum även det med fransk balkong, ett badrum med tvättmaskin och en gästtoalett.

I Salabacke bor ni med ca 6-10 minuters cykelavstånd till city och Gränby centrum. I närområdet finner ni livsmedelsbutiker, restauranger samt förskola och grundskola. Salabacke präglas även av gröna ytor i form av parker och trevliga promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration