Sök Meny
Såld

Uppsala - Salabacke / Byggmästargatan 13 C

2:a med inglasad balkong

Välkomna till denna ljusa och väldisponerade genomgångslägenhet i populära Salabacke! Här bor ni insynsskyddat högst upp i huset med en härlig inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över Uppsala slott och domkyrkotornen. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning, stort och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, välplanerat kök med matplats för 4-6 personer och gott om plats för förvaring, rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

I Salabacke bor ni med närhet till det mesta. På gång- och cykelavstånd finner ni bland annat Uppsalas stadskärna, Resecentrum och Willys Björkgatan men även härliga Källparken och Brantingstorg med all dess bekvämligheter. I närområdet finner ni även flertalet förskolor, skolor, apotek, restauranger och pizzerior - det mesta man kan tänkas behöva med andra ord!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Salabacke
Byggmästargatan 13 C
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 55,8 kvm
Avgift: 3 040 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Byggmästargatan