Cellovägen 124P

Cellovägen 124P

Slutpris

1 320 000 kr


Gottsunda— Uppsala

Cellovägen 124P


Slutpris
1 320 000 kr

Gottsunda— Uppsala

Rymlig tvåa med balkong i insynsskyddat läge!

Välkommen till denna 2:a med balkong mot skogsområde som ger ett insynsskyddat mysigt läge. Här bor man i varierade byggelse med låg- och höghus invid stora öppna grönytor. Området är bilfritt och lugnt och anpassar sig för yngre såsom äldre.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en större hall, ett kök med rostfria vitvaror och plats för 4-6 personer kring matbordet, ett vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum, en klädkammare med hyllsystem samt ett badrum med badkar och tvättmaskin.

Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör bland annat flera tvättstugor, ett övernattningsrum, en föreningslokal mm. Intill föreningens hus finns även stora grönytor som bland annat erbjuder fin lek- samt rekreationsmiljö med utemöbler och grillmöjlighet sommartid.

Här bor du nära fina och stora naturområden med härliga promenad- och motionsspår. Till Gottsunda centrum med ett brett utbud av butiker, affärer och restauranger är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Invid finns även badhus, bibliotek, kulturhus mm. Härifrån är det även bekvämt avstånd till Gottsunda gipen, Skarholmen, Lyssnarängens badplats samt Vårdsätrabadet. Bra och täta busskommunikationer finns till och från city.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 796 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Cellovägen såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Cellovägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.