Dagermansgatan 1 G / Löten / Uppsala

3:a med stor altan med ett av områdets bästa lägen!

Slutpris
2 160 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dagermansgatan såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dagermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig och ljus trea med stor uteplats i västerläge. Här kan du njuta av solens värmande strålar på den stora uteplatsen.
Insidan erbjuder ett trevligt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket gör att du kan ha många gäster kring bordet, stort vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, två rymliga sovrum samt ett fint stamrenoverat badrum och en gästtoalett.

Brf Dagerman är en mycket trivsam förening att bo i. Här erbjuds tillgång till bastu, gym, fotbollsplan, tennisplan och föreningslokal som går att hyra för privata fester.
Vid entrén ligger en stor mysig grön innergård med lekplats och väl tilltagen grillplats. Här bor man i barnvänligt läge med bilfri innergård, närhet till Heidenstams torg och flera större köpcenter samt motionsspår i Röborundan. Fina cykelvägar och bra kommunikationer till citykärnan. Nära påfart till nya E4:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration