Dalaresan 38

Dalaresan 38

Slutpris

1 500 000 kr


Sävja— Uppsala

Dalaresan 38


Slutpris
1 500 000 kr

Sävja— Uppsala

Rymlig tvåa med perfekt solläge på balkong och modern planlösning!

Välkommen till Sävja och Dalaresan 38 beläget i närheten av fridfulla naturreservatet Lunsen. Här bor du i ett mycket barnvänligt och grönt område med stora innergårdar och med närhet till service, skola, idrottsanläggningar och fantastiska svamp- bär- och strövområden. Kommunikationerna in till city är mycket goda. Gillar du att cykla, finns en fin och skyddad cykelväg in till city!

Bostadens 66 kvm fördelar sig på en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, renoverat badrum och rymlig hall med klädkammare. Bostaden har fönster i två väderstreck och en ljuvlig balkong med sol större delen av dagen med vyer mot parken och de gröna träden som skapar minimal insyn. I Brf Växtriket bor ni i en stor och stabil förening som består av 153 bostadsrätter, 180 parkeringar, samt gemensamhetsutrymmen så som tvättstugor, hobbyrum, bastu, och samlingslokal, tvättstuga.

Här bor ni i ett trivsamt, populärt, familje- och hundvänligt område och i Sävja bor du nära naturen med gångavstånd till service, förskolor, skolor och med goda kommunikationer till Uppsala centrum. In till stadskärnan tar du dig på ca 10 minuter med bil eller buss från busshållplatsen, eller med cykel på de fina cykelvägarna. Här finns bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bibliotek och det vackra naturreservatet Lunsenskogen, som erbjuder fina promenadstigar, svamp- och bärmarker. På Sävja IP finns bland annat fotbollsplaner, basketplan, lekplats, utegym och pumptrackbana. Här trivs gammal som ung!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 152 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dalaresan såldes av oss 2021-08-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dalaresan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.