Ekolnsvägen 4 A

Ekolnsvägen 4 A

Slutpris

6 750 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Ekolnsvägen 4 A


Slutpris
6 750 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Familjevilla med insynsskyddad tomt nära till aktiviteter!

På Ekolnsvägen 4 A finner ni denna 1-plansvilla med souterrängvåning som ger möjlighet till uthyrningsdel. Villan är fint renoverad och har anpassats till den moderna familjen med en stor och öppen social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där även utgång till den lummiga insynsskyddade baksidan är belägen. Här bor ni i ett omtyckt naturnära område men också med närhet till Uppsala och vad allt staden har att erbjuda.

Den tillbyggda entrédelen i markplan välkomnar er med en rymlig hall med högt i tak där ni kan inreda så alla ytterkläder får sin egna plats. En halvtrappa tar er sedan upp till den gemensamma ytan där det fullutrustade köket står i fokus med den inbjudande köksön som en tron mitt i rummet. Ytan känns ljus och luftig tack vare de ljusa färgerna och de infällda spotlightsen i taket och de svarta detaljerna kontrasterar vackert mot den vita skåpinredningen. Under sommaren kan ni öppna upp altandörren och låta barnen springa fritt mellan huset och baksidan som har ett helt ogenerat läge mot ett grönskande skogsparti. På den lättskötta tomten om 879 kvm hittar ni även en trivsam altan, en lekstuga, flertalet fruktträd samt diverse planteringar. På samma våning är familjens alla sovrum placerade och tre av dessa är perfekta i storlek som barnrum eller kanske arbetsrum och det största passar utmärkt som föräldrasovrum då det också har en intilliggande walk in closet. Ett större badrum med badkar samt en toalett finns också att tillgå på detta plan, smidigt om ni är många som ska iväg om morgnarna. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare en gäst-WC.

Från hallen kan ni också välja att ta en halvtrappa ner till källaren som delvis lämpar sig bra för uthyrning eller om ni har ett äldre barn som önskar bo lite mer avskilt. Här finns nämligen en egen entré, ett stort sovrum och ett allrum samt en separat toalett som enkelt skulle kunna gå att avskilja från resten av våningen. I källaren är också tvättstuga, bastu med dusch, garage och ett stort lekrum/förråd placerade.

Villan är belägen på en lugn gata med närhet till vackra promenadstråk längs med Ekoln och Fyrisån. Endast en kort promenad till Sunnerstaåsen där ni finner elljusspår, utegym och flera löpspår. Bara en liten bit från bostaden finner ni barnvänliga Sunnerstabadet och inom promenadavstånd även Lyssnaängsbadet som under sommaren erbjuder er kiosk, badbryggor och toaletter. Vintertid finns en populär pulkabacke samt Sunnersta Alpin med liftar och kvällsbelysning. Här finns också flera grillplatser och ett café med skiduthyrning. Vid Nedre Föret finns för den naturintresserade ett rikt fågelliv som tidvis lockar många fågelskådare. I Sunnersta finns flera förskolor att välja mellan och grundskolan Sunnerstaskolan nås på ca 10 minuters promenad. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på bekvämt promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. Närmaste busshållsplats ligger ca 100 m från bostaden.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
146/92 kvm
Driftkostnad
53 800 kr/år
Tomtarea
879 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-03-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ekolnsvägen såldes av oss 2023-03-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ekolnsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.